Informatie

Welkom op de Website van Lumar Verhuur B.V. 


Lumar Verhuur is een bedrijf dat sinds 1985 actief is in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de Bouw, Industrie, Doe-het-zelver, hoogwerksystemen en de Party- & Evenementenverhuur. 

Lumar Verhuur, Energiestraat 4 Horst Sinds 1985 zijn wij gevestigd in Horst (L) en sinds 2002 hebben wij een tweede vestiging te Weert (L) geopend. Vanuit deze locaties bieden wij u landelijke service en een goed advies.

Ons bedrijf is lid van de Verhuur Groep Nederland (VGN), een samenwerkingsverband van zelfstandige verhuurbedrijven door geheel Nederland welke door gezamenlijke inkoop en een goede onderlinge samenwerking u landelijke service kunnen bieden.

De machines en gereedschappen worden dagelijks onderhouden door een ervaren team van goed gemotiveerde onderhoudsmonteurs die de beschikking hebben over een moderne en goed uitgeruste werkplaats en dito onderdelenmagazijn.
Voorts hebben zij de beschikking over een aantal compleet ingerichte serviceauto's welke bij een e.v.t. storing of voor onderhoud bij lange termijnhuur bij u op locatie kunnen komen.
Mocht er zich ondanks onze goede zorgen toch een storing voordoen, dan helpen wij u snel weer opgang! Wij schrijven Service nog met een grote letter S! 


Ons bedrijfsactiviteiten zijn het beste op te delen in een drietal hoofdgroepen.
Op de pagina Hoogwerksystemen vind u onze verhuurartikelen die u van dienst zijn indien u tijdens uw werkzaamheden niet met beide benen op de grond kunt blijven staan!
Op de pagina Party- en Evenementenverhuur vind u onze verhuurartikelen die er voor zorgen dat uw feest of evenement, facilitair gezien, zeker zal doen slagen.
Op de pagina Machineverhuur & Diversen vind u de overige zaken.

Dus voor elke klus het juiste gereedschap!

Als u een artikel niet kunt vinden op onze website verzoeken wij u om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Onze machinepark wordt bijna wekelijks uitgebreid en het is dus goed mogelijk dat wij een artikel inmiddels wel in ons verhuurprogramma voeren of dat wij u via één van onze collega's van de Verhuur Groep Nederland van dienst kunnen zijn.Lumar Verhuur, Edisonlaan 16 Weert

Het transport van onze verhuurartikelen wordt door onze eigen chauffeurs verzorgd met behulp van ons modern wagenpark. Een groot aantal van onze vrachtauto's zijn voorzien van een auto-laadkraan, NCH kabelsysteem of lier.

Ook kunnen wij u van dienst zijn met de montage en demontage van onze verhuurartikelen. Desgewenst komt onze adviseur bij u op het werk of bedrijf kijken om samen met u te bepalen wat de beste oplossing voor uw verhuurvraag zou kunnen zijn.

Naast de verhuur van diversen machines, gereedschappen en materialen kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verkoop hiervan.

Hieronder vind u onze adresgegevens.