Nieuwe Volvo trekker voor Lumar Verhuur

27 maart 2020
Na lang wachten is hij vanavond dan toch eindelijk afgeleverd, de nieuwe trekker. Een Volvo FH 500 Turbocompound/I-Save geleverd door Volvo dealer Nebim Venlo B.V.
Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet en daarna volgt er nog een fotoshoot in vol ornaat en bij daglicht. 
Rick, heel veel veilige kilometers met deze machtige machine!

Hieronder enkele foto's.
 Ook nog een mooie posting van Volvo dealer Nebim Groep;

Afgelopen week mochten wij een afleverbezoek brengen aan Lumar Verhuur, al jaren een trouwe Nebim-Volvo klant. Lumar Verhuur is actief in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de Bouw, Industrie, Doe-het-zelver en de Party- & Evenementen-verhuur. Dat doen ze inmiddels al 35 jaar! Het jaar 2020 is voor hen dus een bijzonder jaar.

In het kader van het jubileum is, in samenspraak met Luc Haegens (eigenaar) en chauffeur Rick Titulaer, een werkelijk unieke "jubileum editie" van een Volvo FH 6x2 voorloopastrekker in gebruik genomen. Niet alleen af-fabriek is de truck uiterst compleet uitgevoerd met onder andere Volvo I-save, maar ook aan de styling is gedacht. De kleuren van de huisstijl, verschillende verlichtingselementen en een persoonlijk tintje in de vorm van een quote in het Limburgs maken dit een prachtige toevoeging voor jubilerend Lumar Verhuur. Een eindresultaat dat er zeker mag zijn! Een top cadeau voor jezelf!

Een jubileum is natuurlijk niet vereist om een Volvo FH te kunnen kopen.
Geļnteresseerd in de Volvo FH? https://nebim.eu/volvo-trucks/volvo-fh-classic